Wróć do listy artykułów   

Konkurs Ofert na usługi gastronomiczne

Redaktor lubuskieKULTURA.pl 0

Kostrzyńskie Centrum Kultury ogłasza Konkurs Ofertowy na prowadzenie działalności gastronomicznej podczas imprezy plenerowej ,,Kostrzyn na Fali 2017″ w dniach 2 – 4 czerwca 2017r.

 

Przedmiotem konkursu jest prowadzenie działaności gastronomicznej w tym:

– sprzedaż piwa do 3,5 % alkoholu w wydzielonym ogródku piwnym – na wyłączność (będzie jedno stoisko)

– sprzedaż potraw w grilla i innych na wydzielonym stoisku – (poza oferentem wyłonionym niniejszym konkursem na imprezie będą także Food Tracki)

 

Oferta powinna zawierać:

1. imię i nazwisko, nazwę firmy oferenta

2. oświadczenie, że oferent zapoznał się z warunkami konkursu, w tym z faktem, że na imprezie będą inne stoiska gastronomiczne (Food Tracki)

3. zaświadczenie o prowadzeniu stosownej działalności gospodarczej

4. oferowany zakres usług w tym:

– zabezpieczenie miejsc siedzących wraz ze stolikami na min. 250 osób

– asortyment potraw i produktów spożywczych wraz z przykładowymi cenami

– gatunek piwa do 3,5 % alkoholu

– propozycje organizacji sprzątania i utrzymania porządku w rejonie punktu gastronomicznego i terenu ogródka piwnego

– inne propozycje wynikające z charakteru imprezy

 

Oferty w zamkniętych kopertach należy składać w sekretariacie Kostrzyńskiego Centrum Kultury ul. Sikorskiego 34 do 9 maja 2017 godz. 12.00

 

Punkt gastronomiczny usytuowany będzie na dziedzińcu KCK (wydzielony ogódek piwny)

 

Informacji telefonicznych odnośnie konkursu udzielamy w godz. 8.00 – 15.00 pod numerem 95 727 9976

 

Kostrzyńskie Centrum Kultury zastrzega sobie, że Konkurs może zostać odwołany lub nie wyłonić oferenta bez podania przyczyny.