Konkurs Ofert na usługi gastronomiczne
Kostrzyńskie Centrum Kultury ogłasza Konkurs Ofertowy na prowadzenie działalności gastronomicznej podczas imprezy plenerowej ,,Kostrzyn na Fali 2017″ w dniach 2 – 4 czerwca 2017r.
Przedmiotem konkursu jest prowadzenie działaności gastronomicznej w tym:
– sprzedaż piwa do 3,5 % alkoholu w wydzielonym ogródku piwnym – na wyłączność (będzie jedno stoisko)
– sprzedaż potraw w grilla i innych na wydzielonym stoisku – (poza oferentem wyłonionym niniejszym konkursem na imprezie będą także Food Tracki)
Oferta powinna zawierać:
1. imię i nazwisko, nazwę firmy oferenta
2. oświadczenie, że oferent zapoznał się z warunkami konkursu, w tym z faktem, że na imprezie będą inne stoiska gastronomiczne (Food Tracki)
3. zaświadczenie o prowadzeniu stosownej działalności gospodarczej
4. oferowany zakres usług w tym:
– zabezpieczenie miejsc siedzących wraz ze stolikami na min. 250 osób
– asortyment potraw i produktów spożywczych wraz z przykładowymi cenami
– gatunek piwa do 3,5 % alkoholu
– propozycje organizacji sprzątania i utrzymania porządku w rejonie punktu gastronomicznego i terenu ogródka piwnego
– inne propozycje wynikające z charakteru imprezy
Oferty w zamkniętych kopertach należy składać w sekretariacie Kostrzyńskiego Centrum Kultury ul. Sikorskiego 34 do 9 maja 2017 godz. 12.00
Punkt gastronomiczny usytuowany będzie na dziedzińcu KCK (wydzielony ogódek piwny)
Informacji telefonicznych odnośnie konkursu udzielamy w godz. 8.00 – 15.00 pod numerem 95 727 9976
Kostrzyńskie Centrum Kultury zastrzega sobie, że Konkurs może zostać odwołany lub nie wyłonić oferenta bez podania przyczyny.